Even Mee Helpen VOF: flexibele ondersteuning voor tijdelijke klussen
06 57 83 69 25 info@evenmeehelpen.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn Evelien van Nuil en Diny van Nuil. Wij wonen in Hardenberg en werken samen vanuit ons bedrijf Even Mee Helpen. In juni 2015 hebben wij besloten een eigen bedrijf te starten. Vanuit Even Mee Helpen bieden wij flexibel onze diensten aan om mensen bij te staan bij allerlei tijdelijke klussen die zij zelf niet (meer) kunnen of willen doen.

Evelien heeft na afronding van de VMBO-TL+ school een MBO opleiding gevolgd en enkele opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van helpen en verzorgen van mensen. Zij heeft onder meer stages gedaan en gewerkt voor particulieren en bij een kleuterdagverblijf, een verzorgingshuis, een zorgboerderij, een pension en een wooncomplex voor ouderen. Naast haar werk houdt Evelien van dieren, lezen en culturele activiteiten.

Diny heeft een opleiding gevolgd voor gezinsverzorging en heeft ook cursussen gevolgd op het gebied van gezonde voeding en voedselveiligheid (HACCP). Zij heeft naast ervaring als gezinsverzorgster en zorgassistent ook ervaring in de bedrijfshoreca en ze heeft in gezondheidscentra maaltijden bereid en verzorgd. In haar vrije tijd houdt zij ervan om te lezen en te wandelen.